«

Cursussen en lezingen op maat

Hemelse Spijzen: voedsel, duurzaamheid en geloof


Door Tini Brugge, Almen (bij Zutphen)
Co-auteur van het boek Hemelse Spijzen.
De mogelijkheden zijn:


Door Esther Haagsma, Doorn
Kok bij Hydepark - inspirerend ontmoeten- (conferentiecentrum van de Protestante Kerk in Nederland) met speciale interesse in natuur en kruiden.
De mogelijkheden:

→ U kunt contact met Esther Haagsma opnemen via www.hydepark.nl.


Door Janny de Moor, ’t Harde
Bekend publiciste over culinaire zaken.
De mogelijkheden:

→ U kunt contact met Janny de Moor opnemen via www.jannydemoor.nl.


Door Stickforth’s party-service & kookstudio, Wassenaar
De mogelijkheden:

→ U kunt contact opnemen via www.stickforthskookstudio.nl.


Door Han Wilmink, Zwolle
Specialisatie: joodse keuken. Slowfood, bijbelse thema’s
De mogelijkheden:

→ U kunt contact met Han Wilmink opnemen via hanwilmink@home.nl.

 

- zie ook www.stoutenburg.nl en www.kookmuseum.nl -

«